Historie

Opgericht in 1890 is Aannemingsbedrijf GELDOF B.V. één van de oudste nog bestaande Zeeuwse bedrijven.

Geworteld in de Zeeuwse klei met meer dan een eeuw ervaring en een schat aan uitstekende referenties wordt de slogan “betrouwbaar sinds 1890” niet ten onrechte met trots gevoerd.

Bij iedereen bekend in het Zeeuwse land mag GELDOF B.V. de meeste Zeeuwse gemeenten, Waterschappen, Rijkswaterstaat en de Provincie tot de vaste opdrachtgevers rekenen en zorgt daarmee voor een fikse werkgelegenheid voor tientallen medewerkers waarvan sommigen al meer dan 25, zelfs 40 jaar een vast dienstverband hebben.

Ook de Nutsbedrijven, Industrie, Havenschappen en niet te vergeten de Recreatieve sector weten GELDOF B.V. te vinden omdat vakmanschap, flexibiliteit en meedenken hoog in het vaandel staan.

GELDOF B.V. heeft een forse bijdrage geleverd aan het herstel van de schade na de inundatie van Walcheren en na de watersnoodramp van 1953; inmiddels zijn tientallen kilometers Zeeuwse zeedijken en Scheldedijken door GELDOF B.V. verzwaard in het kader van de Deltawet.

Verder heeft Geldof B.V. een hoofdrol gespeeld bij de constructie scheepvaartsluizen in Terneuzen, en het aanleggen van de veerhaven van Breskens. Een meer recent project is de constructie van de Westerscheldetunnel waar GELDOF B.V. ook een niet onbelangrijke deel heeft mogen bijdragen. GELDOF B.V. heeft in heel Zeeland uitbreidingsplannen gerealiseerd, rioolsystemen, snelwegen en binnenwegen en water beheersingsplannen mede ontworpen en aangelegd.
Modern materieel, uitstekend opgeleid personeel, ISO en VCA certificatie staan garant voor een perfecte uitvoering van al uw opdrachten.

Geen opdracht is voor GELDOF B.V. te groot of te klein, wij vinden overal een oplossing voor.